Akikkel örömmel dolgozunk

Partnereink

Egy esküvőnél mindig kritikus pont a megfelelő szolgáltatók kiválasztása. Rendezvényeink során sok nagyszerű szakemberrel dolgozunk együtt, ők azok, akiket tiszta szívvel ajánlunk:

Csepi Betti női ceremóniamester

Csepi Bernadett

Női ceremóniamester vagyok, egyben a modern szemlélet képviselője. Első perctől kezdve segítségetekre leszek, hiszen esküvői ceremóniamester tapasztalataim lehetővé teszik, hogy könnyen tanácsot adjak a kardinális kérdésekben és rutinosan elintézzem azokat az esküvőszervezői feladatokat, amivel nem szeretnétek foglalkozni.

kovalszky péter ceremóniamester

Kovalszky Péter

Ha távol áll tőletek a hagyományos vidéki lakodalmak népies mondokákkal kísért vigadozás és modern, könnyed, fiatalos vendégfogadást szeretnénk, akkor én vagyok a ti emberetek! Munkámmal leveszem a vállatokról a lebonyolítással járó stresszt és lehetővé teszi, hogy az esküvő és az azt követő vendégfogadás mindenki számára igazi, felhőtlen öröm és szórakozás legyen.

lendvay patrik ceremóniamester

Lendvay Patrik

Számos különböző területen tevékenykedem, dolgozom, azonban egy közös szál mindent összefogva meghatározza az életemet. Ez a vezérfonal a kommunikáció. Foglalkozom esküvői ceremóniamester szerepkörrel, konferálással, családi és céges rendezvények szervezésével, project managementtel.

A Nagy Napon ceremóniamesterként, műsorvezető és szervezőként is tudok segíteni Nektek, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.

Német, angol és magyar nyelvű esküvők levezetését egyaránt vállalom.

boldog ügyfelek

Rólunk mondták

Client Photo
K. Barbara DHL GLOBAL FORWARDING

„Céges karácsonyi partyra vettük igénybe a Partymirror-t. Mindenki meglepődött, hogy feldobtuk az idei fotózkodást és tolongott, hogy kipróbálja a gépet. Nagyon örült mindenki neki, hogy azonnal ki is nyomtatta a képeket, azóta is az irodában mindenhol látom őket kitéve! Biztos, hogy fogunk még együtt bulizni!

Client Photo
P. Kata BUDAPEST

“Köszönjük szépen a munkátokat és a szuper estét. Még a 70 éves nagypapám is emlegette másnap, hogy milyen jó móka volt. :)​ ”

Client Photo
Sz. Lauren BUDAPEST

" Nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó buli lesz. Jó volt nézni, hogy végig sorbanállás volt és mindenki imádta. Volt fotósunk is de tök jó hogy lett egy csomó spontán kép is. Nem mellesleg a gyerekek is lefoglalták magukat 😀 Köszönjük mégegyszer! 🙂 "

Kérj egyedi ajánlatot!

Cím

Budapest
Soroksári út 48
1095

Email

hello@partymirror.hu

Telefon

(+36) 70-616-9123