Mivel tehetnéd az esküvődet még egyedibbé?

Mivel tehetnéd az esküvődet még egyedibbé?

Találtunk Neked pár nem szokványos esküvői megoldást, ami egész biztosan igazán egyedivé varázsolja a Nagy Napot.

Partymirror.hu Selfie Tükör Logo

By partymirror.hu

1. Egyedi torta

A tradicionális esküvői torták már a múlté. Ne rendeld meg a tízezredik klasszikus rózsás-virágos tortát! Készíttess egy olyan egyedi darabot, ami csak Titeket jellemez! Szólhat a közös hobbitokról, a megismerkedésetek helyéről, vagy a kedvenc sorozatotokról is.

egyedi torta esküvőn

2. Légy művészi!

Ebben az évben nagy hangsúlyt kap a művészet az esküvőkön is. Na nem kell egyből festményekkel kiplakátolni a helyszínt, gondolkodj kicsiben. Itt rengeteg példát találsz arra, hogy is lehet egy kis művészetet csempészni a nagy napra.

Csak egy nem megszokott szín összeállítást szeretnél? Vegyél példát olyan művészektől akik erőteljes színekkel dolgoznak. Pl. Rothko, Van Gogh vagy Pollock

művészi esküvő háttér

3. Egyedi szalvéta

Még a szalvétával is tudsz játszani kicsit. De mégis hogyan? Minden szalvétára nyomtatass valami személyes, vicces dolgot rólad és a párodról. Lehet egy olyan dolog, amit a vendégeitek nem tudnak rólatok, de biztosan megmosolyogatná őket.

4. Fotósarok vagy selfie gép

A tradicionális selfie gépekkel ellentétben a Partymirror az este interaktív sztárja lesz. Használata gyerekjáték, így már az egészen kicsik is örömüket lelik a különböző kalapokkal, vicces kiegészítőkkel, virtuálisan és valódiakkal egyaránt. A korlátlan fotónyomtatáson kívül készíthettek boomerangokat vagy csomagjainkat kérhetitek video vendégkönyvvel is, amivel megörökíthetitek a násznép által hagyott vicces üzeneteket.

Kérj egyedi ajánlatot!

Cím

Budapest
Soroksári út 48
1095

Email

hello@partymirror.hu

Telefon

(+36) 70-616-9123