5 Ok Amiért KELL Egy Szelfitükör Az Esküvődre

Ha nem vagy biztos benne, hogy számotokra is jó választás egy szelfigép, íme 5 indok amiért mi biztosak vagyunk benne, hogy AZ!

Partymirror.hu Selfie Tükör Logo

By partymirror.hu

1. Szórakozás minden korosztály számára

Táncolni nem mindenki szeret, illetve biztosan lesznek gyerekek, tinik is a vendégseregben, tuti szeretnétek, ha ők is jól éreznék magukat. Az idősebbek is hamar belejönnek a szelfizésbe, mely nekik is egy extra szórakozási lehetőség.

„Az ismerőseink még mindig emlegetik, hogy mennyire jó buli volt és hogy milyen jól szórakoztak a szelfitükörrel az esküvőnkön. Tuti minden esküvőre kellene egy ilyen. 🙂 ” – mondta egy menyasszonyunk nem is oly rég.

2. Szuper ajándék

Adj emléket ajándékba, egy olyan ajándékot, amit a vendégek kitesznek a polcra és örömmel gondolnak a boldog pillanatokra, amiket együtt éltetek át. A tucatajándékok helyett válasszatok valami igazán egyedit, rejtett költségek nélkül.

3. Örökre szóló emlék

A képekből két példány is nyomtatható, így az egyiket beragaszthatjátok a vendégkönyvetekbe, a másikat pedig megkapják a fotózkodók. Az esküvői fotós ott lesz, hogy megörökítse a fontos pillanatokat, ám a beállított képek mellett érdemes a spontán pillanatokat is elkapni.  A képeket vendégeitek 10 másodperc alatt kézbe vehetik, nem kell hónapokat várniuk a „hivatalos” felvételekre. Pár pillanat alatt megkaphatják telefonjukra és oszthatják meg a közösségi médiában is. Ha akarják. 🙂

4. Egyedi vendégkönyv

Nincs is annál jobb, mikor az esküvő másnapján boldogan előveheted a vendégkönyvet, melyet szeretteid, barátaid képei és üzenetei díszítenek. Az egyik legjobb indok arra, hogy szelfigépetek legyen, hogy az unalmas, megszokott vendégkönyv helyett, egy élményekkel és emlékekkel teli ajándékot kapjatok Ti is.

5. Személyreszabható 

A képkeretek mindig egyedi design alapján készülnek. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olyan minőséget kapjatok, amilyet elképzeltetek.  Ha az esküvőnek van egy megszabott témája, vagy színei, mi szívesen alkalmazkodunk ehhez. Lehetőség van egyedi welcome screen rendelésére is, ez egy vicces, kreatív animáció a házaspárról. Ez az, amit a tükör megjelenít, ha épp nincs megrohamozva a vendégek által.

5+1. Miért inkább a Partymirror, mint egy átlagos szelfibox?

  • A Partymirror szelfitükör ékes dísze az esküvőnek, melyhez vörös szőnyeg és kordon is kérhető az igazi VIP érzéshez.
  • Annyi képet lőhettek, amennyit csak bírtok.
  • Vendégeitek teljes alakban láthatják magukat, nincs hunyorítás, nincs „hol látom magam? hogy áll a hajam?” 😀
  • Ott leszünk mi is, de a tükör használata gyerekjáték.
  • A fotókra tehettek digitálisan vicces szövegeket, kalapokat, bajuszokat (ha a valódiak nem lennének elegek).
  • Instagram filterekkel tehetitek még egyedibbé a képeket, majd írhatjátok őket alá digitálisan.
  • Az elkészült képek pillanatokon belül megoszthatók közvetlenül telefonra vagy emailben is.
  • Korlátlan mennyiségű GIF és Boomerang animációt is lőhettek, ami külön élmény a hatalmas kijelzőn.
  • Olyan élményt és minőséget biztosítunk, melyet mi is szívesen viszontlátnánk a saját rendezényünkön
 

-15% csomagjainkból limitált ideig

Foglald le még most míg az előfoglalási kedvezmény tart!

Spread the word